Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
What’s New

Βούρτσα Σώματος Φυσική Sisal Ιμάντας - Body Brush Sisal Strap

Διαθέσιμο
Κωδικός: LLU-00877
12.50€
Βούρτσα Σώματος Ιμάντας για απολέπιση και μασάζ από φυσική τρίχα Sisal (Σιζάλ). Οι φυσικές ίνες που διαθέτει η συγκεκριμένη βούρτσα, διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα. 

 
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 101 Πόντους
2 Τρόποι αποστολής
ACS Courier BOX NOW
5 Τρόποι πληρωμής
Αντικαταβολή Τραπεζική κατάθεση Πληρωμή στο κατάστημα PayPal Πιστωτική/χρεωστική κάρτα Online (Viva Wallet)
Περιγραφή
Βούρτσα Σώματος Φυσική για απολέπιση και μασάζ από φυσική τρίχα Sisal (Σιζάλ). Οι φυσικές ίνες που διαθέτει η συγκεκριμένη βούρτσα, διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα. 

Αυτή η αναζωογονητική βούρτσα σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνή επιδερμίδα για να τονώσει την κυκλοφορία στο σώμα ή στο μπάνιο σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας σαπούνι ή αφρόλουτρο, φροντίζοντας για τον καθαρισμό και την απολέπιση της επιδερμίδας.

  • Εύκαμπτη βούρτσα σώματος με Λάβες. 

  • Διεγείρει την κυκλοφορία και απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα.

  • Ιδανική για dry brushing! Ξεκινήστε απλώς να βουρτσίζετε προς την καρδιά, ξεκινώντας από τα κάτω άκρα σας. Αυτό συμβάλλει σημαντικά στην αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος, ενώ απαλλάσσει το σώμα από συσσωρευμένες τοξίνες και την κατακράτηση υγρών.

  • Καταπολεμάει την κυτταρίτιδα εφόσον το στεγνό βούρτσισμα λειαίνει τα ανώτερα στρώματα λίπους, μειώνοντας έτσι αισθητά την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

  • Βούρτσα Σώματος Φυσική Sisal Ιμάντας -  Μήκος 46cm

Αξιολογήσεις