Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
What’s New

Λάδι Σώματος για Ραγάδες και Ουλές - Super Berry Body Oil 100ml

Διαθέσιμο
Κωδικός: LEV-750
30.00€


  • Για ξηρό δέρμα, ουλές και ραγάδες.

  • Βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης ουλών και ραγάδων.

  • Δρά ουσιαστικά προκειμένου να μαλακώσει και να αναζωογονήσει το κουρασμένο, ώριμο δέρμα. 

  • Κατάλληλο και ασφαλές για χρήση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς και μετά τον τοκετό.









Produced in the U.K.



Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 242 Πόντους
2 Τρόποι αποστολής
ACS Courier BOX NOW
5 Τρόποι πληρωμής
Αντικαταβολή Τραπεζική κατάθεση Πληρωμή στο κατάστημα PayPal Πιστωτική/χρεωστική κάρτα Online (Viva Wallet)
Περιγραφή
Λάδι Σώματος για Ραγάδες και Ουλές - Super Berry Body Oil ένα ενυδατικό έλαιο σώματος για ραγάδες, κατάλληλο και ασφαλές για χρήση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς και μετά τον τοκετό. Έχει σχεδιαστεί για την αναζωογόνηση του ξηρού και ώριμου δέρματος και την βελτίωση εμφάνισης των ουλών και των ραγάδων. Ένα ιδιαίτερα ελαφρύ έλαιο που απορροφάται άμεσα, με σύνθεση που αποτελείται από μοναδικά φυσικά συστατικά που ενισχύουν την ανάπλαση των κυττάρων αφήνοντας την επιδερμίδα σας....στα καλύτερά της!

Αυτό το βιολογικό, 100% φυσικό έλαιο σώματος χρησιμοποιεί ένα ελαφρύ, χωρίς αλλεργιογόνα, φυσικό άρωμα κόκκινων μούρων, μετατρέποντας την κάθε χρήση του σε μια μοναδική εμπειρία για όλες σας τις αισθήσεις. Η vegan σύνθεση του απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, επιτρέποντάς σας να ντυθείτε άμεσα!

  • Για ξηρό δέρμα, ουλές και ραγάδες.

  • Βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης ουλών και ραγάδων.

  • Δρά ουσιαστικά προκειμένου να μαλακώσει και να αναζωογονήσει το κουρασμένο, ώριμο δέρμα. 

  • Σημειώστε ότι αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο ως λάδι σώματος για άνδρες και γυναίκες.

  • Κατάλληλο και ασφαλές για χρήση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς και μετά τον τοκετό


Άρωμα: Αυτό το λάδι σώματος για ξηρό δέρμα είναι ελαφρώς αρωματισμένο με ένα υποαλλεργικό, φυσικό και ευχάριστο άρωμα κόκκινων μούρων που το καθιστά ασφαλές για την περίοδο της εγκυμοσύνης. 

Υφή: Ένα ελαφρύ έλαιο σώματος.

Χρώμα: Διαυγές

Μέγεθος: 100ML

Φυσικό: 100,00%

Βιολογικό: 81,60% 

Δραστικά Συστατικά:

Έλαιο Χιλιανής Αγριοτριανταφυλλιάς (Rosehip Oil): Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη μοναδική του ικανότητα να αναζωογονεί το δέρμα που είναι επιρρεπές σε ραγάδες ή ουλές. Συλλέγεται από τον θάμνο της αγριοτριανταφυλλιάς στα βουνά των Άνδεων, κατόπιν αποξηραίνεται και εξάγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης πριν προστεθεί στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα ωμέγα-6 και ωμέγα-3, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση του δέρματος, ενώ θρέφει και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο. Είναι ένα ευέλικτο υλικό, με ισχυρή ικανότητα ανάπλασης των κυττάρων, καθιστώντας το έτσι ένα εξαιρετικό συστατικό για την απαιτητική περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς βοηθά το δέρμα σας να ανακάμψει από την εμφάνιση των ουλών και των ραγάδων.

Upcycled Raspberry Oil: Το ειδικά ανακυκλωμένο έλαιο βατόμουρου που χρησιμοποιούμε είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα, εντελώς απαλλαγμένο όμως από οτιδήποτε επιβλαβές. Ως παράγωγο της βιομηχανίας φρούτων και μαρμελάδας, οι σπόροι βατόμουρου περνούν από την γνωστή πλέον διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα φρέσκο ​​έλαιο με ευχάριστο και ελαφρύ φρουτώδες άρωμα που ενισχύει την διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων προσφέροντας λείο, μεταξένιο δέρμα.

Έλαιο Ροδιού: Αυτό το 100% φυσικό έλαιο παράγεται με τη γνωστή διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης προκειμένου να διασφαλίστει ότι όλα τα αντιοξειδωτικά, καθώς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στους σπόρους του ροδιού, θα  φτάσουν στο προϊόν περιποίησης, με σκοπό την ενίσχυση της διαδικασίας ανανέωσης των κυττάρων και την ταχύτερη ανάκαμψη της επιδερμίδας σας από ουλές και ραγάδες.

 

Λάδι Σώματος για Ραγάδες και Ουλές - Super Berry Body Oil 100ml

 

Συστατικά
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil~, Polyglyceryl-4 Oleate, Parfum (naturally derived fragrance), Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Tocopherol. *Ingredients from Organic farming ~ Ingredient mostly from Organic farming
Χρήση
Εφαρμόστε κάνοντας μασάζ σε οποιαδήποτε περιοχή είναι επιρρεπής σε ουλές, ραγάδες ή ξηρότητα. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση μετά το ντους και να το ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ωστόσο, για πιο επίμονες ουλές και ραγάδες, μη διστάσετε να το εφαρμόσετε εώς και τρεις φορές την ημέρα.
Αξιολογήσεις