Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
What’s New

Διπλή Φυσική Βούρτσα Σώματος Μπάνιου και Μασάζ - Wooden Body Brush/Massager

Διαθέσιμο
Κωδικός: LLU-00866
16.90€
Βούρτσα σώματος 2 σε 1 καθώς η μια πλευρά είναι βούρτσα με φυσική τρίχα για απολέπιση, ενώ από την άλλη περιέχει ισχυρά ξύλινα οζίδια για μασάζ που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και τονώνουν την επιδερμίδα.

 
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 136 Πόντους
2 Τρόποι αποστολής
ACS Courier BOX NOW
5 Τρόποι πληρωμής
Αντικαταβολή Τραπεζική κατάθεση Πληρωμή στο κατάστημα PayPal Πιστωτική/χρεωστική κάρτα Online (Viva Wallet)
Συνδυάστε μαζί
Περιγραφή
Διπλή φυσική βούρτσα σώματος μπάνιου και μασάζ 2 σε 1 καθώς η μια πλευρά είναι βούρτσα με φυσική τρίχα για απολέπιση, ενώ από την άλλη περιέχει ισχυρά ξύλινα οζίδια για μασάζ που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και τονώνουν την επιδερμίδα.

Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο και αντιβακτηριακή φυσική τρίχα. Ιδανική για απολέπιση, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Κάνει απαλό μασάζ με διεγερτικά και αναζωογονητικά αποτελέσματα. 

Ιδανική για dry brushing! Ξεκινήστε απλώς να βουρτσίζετε προς την καρδιά, ξεκινώντας από τα κάτω άκρα σας. Αυτό συμβάλλει σημαντικά στην αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος, ενώ απαλλάσσει το σώμα από συσσωρευμένες τοξίνες και την κατακράτηση υγρών. 

  • Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος.

  • Καταπολεμά την κυτταρίτιδα εφόσον το στεγνό βούρτσισμα λειαίνει τα ανώτερα στρώματα λίπους, μειώνοντας έτσι αισθητά την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

  • Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και αναζωογονεί την κυκλοφορία του αίματος, ενώ προσφέρει στην επιδερμίδα νεανική και μεταξένια όψη.

  • Η πλευρά με τα ξύλινα οζίδια βοηθά στην εξάλειψη των τοξινών, καταπολεμώντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Εξαιρετική για χρήση στο ντους καθώς και σε συνδιασμό με έλαια, αιθέρια έλαια και κρέμες κατά της κυτταρίτιδας.


Διπλή Φυσική Βούρτσα Σώματος Μπάνιου και Μασάζ - Wooden Body Brush/Massager
Αξιολογήσεις