Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
What’s New

Μωβ Σετ Διόρθωσης Τόνου - Purple Power Bundle

Μη διαθέσιμο
Κωδικός: LNO-PRBN
29.56€
Προσφέρεται μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης στα μαλλιά σας εξαφανίζοντας τις ανεπιθύμητες κιτρινωπές και πορτοκαλί αποχρώσεις (φαινόμενο που εμφανίζεται συχνά στα ταλαιπωρημένα ξανθά, λευκά και γκρίζα μαλλιά) με αυτό το Μωβ Σετ Διόρθωσης Τόνου - Purple Power Bundle το οποίο περιλαμβάνει και μια εξαιρετικά απορροφητική πετσέτα κατασκευασμένη από πολυτελείς, εξαιρετικά μαλακές μικροΐνες, για να απορροφά γρήγορα την υγρασία, να επιταχύνει τον χρόνο στεγνώματος και να βοηθά στη μείωση της στατικότητας και του σπασίματος.

Το Σετ περιλαμβάνει:

Μώβ Σαμπουάν Silver – Purple Reign Shampoo 250ml

Silver Conditioner – Purple Reign Conditioner 250ml

Μωβ Πετσέτα Μάλλιων με Μικροΐνες
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 265 Πόντους
2 Τρόποι αποστολής
ACS Courier BOX NOW
5 Τρόποι πληρωμής
Αντικαταβολή Τραπεζική κατάθεση Πληρωμή στο κατάστημα PayPal Πιστωτική/χρεωστική κάρτα Online (Viva Wallet)
Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Συνδυάστε μαζί
Περιγραφή
Προσφέρεται μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης στα μαλλιά σας εξαφανίζοντας τις ανεπιθύμητες κιτρινωπές και πορτοκαλί αποχρώσεις (φαινόμενο που εμφανίζεται συχνά στα ταλαιπωρημένα ξανθά, λευκά και γκρίζα μαλλιά) με αυτό το Μωβ Σετ Διόρθωσης Τόνου - Purple Power Bundle το οποίο περιλαμβάνει και μια εξαιρετικά απορροφητική πετσέτα κατασκευασμένη από πολυτελείς, εξαιρετικά μαλακές μικροΐνες, για να απορροφά γρήγορα την υγρασία, να επιταχύνει τον χρόνο στεγνώματος και να βοηθά στη μείωση της στατικότητας και του σπασίματος.

Το Σετ περιλαμβάνει:

Μώβ Σαμπουάν Silver – Purple Reign Shampoo 250ml

Μώβ σαμπουάν silver κατά του κιτρινίσματος. Εξαφανίστε τις ανεπιθύμητες κιτρινωπές και πορτοκαλί αποχρώσεις στα μαλλιά σας με αυτό το 97% φυσικό μωβ σαμπουάν, ειδικό για την διόρθωση της απόχρωσης. Από τα πρώτα λουσίματα, τα ξανθά, λευκά και γκρίζα μαλλιά θα αρχίσουν φαίνονται πιο λαμπερά, φρέσκα και αναζωογονημένα. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βατόμουρου και φραγκοστάφυλου το σαμπουάν αυτό βοηθά ώστε να διατηρηθούν τα μαλλιά σας υγιή καθώς αναπληρώνουν την χαμένη τους υγρασία. Τα προσεκτικά διαλεγμένα συστατικά βοηθούν στον απαλό καθαρισμό και στην τόνωση της απόχρωσης των μαλλιών.

Silver Conditioner – Purple Reign Conditioner 250ml

Conditioner μαλλιών silver ή μωβ conditioner κατά του Κιτρινίσματος. Εξαφανίστε τις ανεπιθύμητες κιτρινωπές και πορτοκαλί αποχρώσεις στα μαλλιά σας (φαινόμενο που εμφανίζεται συχνά στα ταλαιπωρημένα ξανθά, λευκά και γκρίζα μαλλιά) και προσφέρετε τους επιπλέον ενυδάτωση, με αυτό το tone correcting μωβ conditioner. Έτσι τα ξανθά, λευκά και γκρίζα μαλλιά θα φαίνονται πιο λαμπερά, φρέσκα και αναζωογονημένα. Η κατά 97% φυσική σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα βατόμουρου και φραγκοστάφυλου ώστε να διατηρούνται τα μαλλιά σας υγιή καθώς θα αναπληρώνουν την χαμένη τους υγρασία. Τα προσεκτικά διαλεγμένα συστατικά βοηθούν στην ενυδάτωση και την τόνωση της απόχρωσης των μαλλιών.

Μωβ Πετσέτα Μάλλιων με Μικροΐνες

Πείτε αντίο στο στατικό ηλεκτρισμό και το σπάσιμο της τρίχας από τις κανονικές πετσέτες χάρη σε αυτή τη πετσέτα μάλλιων με μικροΐνες.

Αυτή η εξαιρετικά απορροφητική πετσέτα είναι κατασκευασμένη από πολυτελείς, εξαιρετικά μαλακές μικροΐνες, για να απορροφά γρήγορα την υγρασία, να επιταχύνει τον χρόνο στεγνώματος και να βοηθά στη μείωση της στατικότητας και του σπασίματος. Οι κανονικές πετσέτες έχουν τραχιές ίνες που μπορούν να ενισχύσουν την τριβή, αυτές οι εξαιρετικά λεπτές μικροΐνες καταπολεμούν το ενοχλητικό φριζάρισμα. Με το γρήγορο στέγνωμα των μαλλιών, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο στεγνώματος με πιστολάκι, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο ζημιάς από τη θερμότητα.

Μωβ Σετ Διόρθωσης Τόνου
Συστατικά
Μώβ Σαμπουάν Silver – Purple Reign Shampoo 250ml Aqua/Water/Eau, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Methyl Isethionate, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract, Sodium Methyl Isethionate, Salicylic Acid, Sodium Laurate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Sorbic Acid, Lauryl Glucoside, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Acid Violet 43 Silver Conditioner – Purple Reign Conditioner 250ml Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Sorbic Acid, Salicylic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), C13-15 Alkane, Hydroxyethylcellulose, Polyquaternium-10, Dicaprylyl Ether, Citric Acid, Chlorphenesin, Lauryl Alcohol, Benzyl Alcohol, Acid Violet 43 Μωβ Πετσέτα Μάλλιων με Μικροΐνες Κατασκευασμένο από 88% πολυεστέρα και 12% πολυαμίδιο.
Χρήση
Μώβ Σαμπουάν Silver – Purple Reign Shampoo 250ml Ενεργοποιήστε το σαμπουάν αναμειγνύοντας μια μικρή ποσότητα στα χέρια μαζί με λίγο νερό και απλώστε στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι και την άκρη της τρίχας. Αφού έχουν σαπουνιστεί και περαστεί όλα τα μαλλιά, αφήστε το για επιπλέον 1 έως 3 λεπτά. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε μωβ σαμπουάν Purple Reign, αφήστε το να δράσει για ένα λεπτό. Μπορείτε να το αφήσετε για περισσότερη ώρα στο επόμενο λούσιμο. Ξεπλύνετε εντελώς από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι και τις άκρες. Επαναλάβετε εάν κρίνετε πως χρειάζεται. Το μωβ σαμπουάν πρέπει να χρησιμοποιείται παράλληλα με το κανονικό σας σαμπουάν και η συχνότητα χρήσης θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα χρειάζονται τα μαλλιά σας την συγκεκριμένη ανανέωση. Silver Conditioner – Purple Reign Conditioner 250ml Βάλτε μια μικρή ποσότητα conditioner στις παλάμες και τρίψτε μεταξύ τους για να την απλώσετε ομοιόμορφα. Ξεκινήστε από την μέση ως την άκρη της τρίχας και αφήστε για 1-3 λεπτά πριν ξεπλύνετε καλά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε ένα μωβ conditioner, αφήστε το για ένα λεπτό. Τα μαλλιά μας είναι διαφορετικά, οπότε δοκιμάστε και δείτε πώς λειτουργεί στα δικά σας μαλλιά. Μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να το αφήσετε για περισσότερη ώρα στο επόμενο λούσιμο. Ξεπλύνετε εντελώς, ξεβγάζοντας από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι τις άκρες. Μωβ Πετσέτα Μάλλιων με Μικροΐνες Γυρίστε το κεφάλι προς τα εμπρός, τοποθετήστε την πετσέτα στο κεφάλι, με το κουμπί στον αυχένα του λαιμού. Βάλτε τα μαλλιά σας στην πετσέτα και στρίψτε την πετσέτα γύρω της. Φέρτε τη στριφτή πετσέτα πίσω προς το λαιμό σας και ασφαλίστε με το κουμπί. Tip: Μπορείτε να πλύνετε την πετσέτα μικροϊνών σας στο πλυντήριο και δεν θα χάσει την απαλότητα ή την απορροφητικότητα. Συνιστούμε να βάζετε ένα κρύο πλύσιμο και να αποφεύγετε τη χρήση ζεστού ζεστού νερού.
Αξιολογήσεις