Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Toner vs. Essence: Ποιο είναι καλύτερο για το δέρμα σας;

Toner vs. Essence: Ποιο είναι καλύτερο για το δέρμα σας;

Ο συνδυασμός Toner & Essence αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κορεάτικης ρουτίνας περιποίησης για το πολυπόθητο glass skin αποτέλεσμα. Συχνά όμως, και δικαιολογημένα, προκαλείται σύγχυση όσον αφορά τις διαφορές και τον ρόλο αυτών των δύο προϊόντων σε μια ρουτίνα περιποίησης. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις διαφορές αλλά και πως μπορείτε να τα εντάξετε στη ρουτίνα περιποίησης σας.  

Τι είναι το Toner;  

Το Toner είναι ένα βασισμένο στο νερό προϊόν που ολοκληρώνει την διαδικασία του καθαρισμού βοηθώντας στην εξισορρόπηση των επιπέδων pH του δέρματος απομακρύνει τυχόν ρύπους, νεκρά κύτταρα, σμήγμα ή υπολείμματα του μακιγιάζ, ενώ προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καλύτερη απορρόφηση των επόμενων δραστικών συστατικών.

Πως να επιλέξω Toner;

Η επιλογή τόνερ εναπόκειται στις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας για αυτό θα πρέπει να αναλογιστείτε τον τύπο του δέρματος προκειμένου να βρείτε το ιδανικό αφού υπάρχουν άλλα που χάρη στη σύσταση και τα συστατικά τους βοηθούν στην μείωση της λιπαρότητας και την εμφάνιση των πόρων ενώ άλλα προσφέρουν απολέπιση, ενυδάτωση και λάμψη.

Τι είναι το Essence;

Το Essence είναι το ιδανικό προϊόν για την ενίσχυση της ενυδάτωσης και τη θρέψη της επιδερμίδας. Εφαρμόζεται ως δεύτερο βήμα μετά το Toner και χάρη στην λεπτόρρευστη υγρή υφή του και την περιεκτικότητα του σε συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά που διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα επιτυγχάνεται η απόλυτη λάμψη και βελτίωση της υφή του δέρματος.

Πως να επιλέξω Essence;

Όπως και με το Toner για να κάνετε την σωστή επιλογή θα πρέπει να εστιάσετε στις ανάγκες τις επιδερμίδας σας να και να στοχεύσετε σε αυτές. Αν θέλετε περισσότερη λάμψη θα πρέπει να αναζητήσετε προϊόντα που έχουν στα δραστικά συστατικά τους Γλυκόριζα ή Νιασιναμίδη ενώ αν αναζητάτε αντιγηραντική δράση θα πρέπει να προτιμήσετε προϊόντα που περιέχουν πεπτίδια ή αντιοξειδωτικά.


Βασικές Διαφορές:


- Οφέλη:
Toner: Καθαρίζει και εξισορροπεί την επιδερμίδα.
Essence: Ενυδατώνει και θρέφει.

- Υφή:
Toner: Λεπτόρρευστη και ελαφριά.
Essence: Ελαφρώς πιο παχιά.

- Δραστικά Συστατικά:
Toner: Συνήθως περιέχει στυπτικά συστατικά.
Essence: Πλούσια σε δραστικά συστατικά.

- Τύποι Δέρματος:
Toner: Ιδανικά για λιπαρά δέρμα με τάση ακμής.
Essence: Ιδανικά για μικτες - ξηρές επιδερμιδες

- Σειρά Εφαρμογής:
Toner: Χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό.
Essence: Εφαρμόζεται μετά την τονωτική λοσιόν.

Με ποια σειρά να τα εντάξω στην ρουτίνα μου;

Σε μια ολοκληρωμένη skincare ρουτίνα η σειρά εφαρμογής μπορεί να είναι η ακόλουθη: Διπλός καθαρισμός, Toner, Essence, Ορός, Κρέμα ματιών, Κρέμα προσώπου και Αντηλιακή προστασία το πρωί γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πόσο σημαντική είναι η πρόληψη!

Συμπέρασμα: Και τα δύο προϊόντα είναι απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη skincare ρουτίνα περιποίησης αφού το Toner προετοιμάζει το δέρμα και απομακρύνει τους ρύπους ενώ το Essence ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και την αναζωογονεί.

* Ο συνδυασμός τους είναι το κλειδί για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί!

LuLuLa's Tip

Εφαρμόστε και τα δύο βήματα για την τέλεια βάση make up!