Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
What’s New

Αζελαϊκό οξύ: Πώς να το χρησιμοποιήσετε και ποια τα οφέλη;

Αζελαϊκό οξύ: Πώς να το χρησιμοποιήσετε και ποια τα οφέλη;

Γνωρίζουμε όλοι πλέον το γλυκολικό οξύ, το σαλικυλικό οξύ ακόμη και το γαλακτικό οξύ. Αλλά τι ακριβώς γνωρίζετε για το αζελαϊκό οξύ; Ένα εξαιρετικό skincare συστατικό που καταπολεμά μια σειρά από δερματικά προβλήματα!

Το αζελαϊκό οξύ είναι το αγαπημένο συστατικό των δερματολόγων, γνωστό για την απαλότητα και την ευελιξία του. Αν και προτιμάται κυρίως για την ικανότητα λεύκανσης του δέρματος, αυτό το οξύ προσφέρει πέραν αυτού, πολλά πιο πολλά οφέλη. 

Τι είναι το Αζελαϊκό Οξύ;

Το αζελαϊκό οξύ είναι ένα δικαρβοξυλικό οξύ, παράγεται, φυσικά στο δέρμα αλλά μπορεί επίσης να δημιουργηθεί στο εργαστήριο. Είναι ένα φυσικό οξύ που προέρχεται από τα δημητριακά όπως το σιτάρι, το κριθάρι και την σίκαλη. 

Ποια είναι τα οφέλη του αζελαϊκού οξέος;

Το Αζελαϊκό οξύ είναι ένα πολυλειτουργικό δραστικό συστατικό που αντιμετωπίζει εξάρσεις και φλεγμονές. Διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα καθαρίζοντας τους πόρους από τα νεκρά κύτταρα και από τα βακτήρια που προκαλούν ερεθισμούς ή εξάρσεις ακμής. 
  • Το αζελαϊκό οξύ είναι ένα ευέλικτο και πολύ-δραστικό συστατικό που αντιμετωπίζει πολλαπλά δερματικά προβλήματα όπως είναι η ακμή, η ροδόχρου ακμή και η μελάγχρωση.
  • Μειώνει τη φλεγμονή και καταπραΰνει τους ερεθισμούς μειώνοντας παράλληλα την ερυθρότητα που προκαλείται από αυτή.
  • Καταπολεμά την ακμή: Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που βοηθούν στην αντιμετώπιση των εξάρσεων ακμής αλλά και στην πρόληψη μελλοντικών εξάρσεων
  • Αντιμετωπίζει τηροδόχρου ακμή και βοηθά στην απόφραξη των πόρων.
  • Απολεπίζει απαλά. Εισχωρεί βαθιά στους πόρους,απομακρύνωντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που προκαλούν την θαμπή όψη και τους φραγμένους πόρους.
  • Εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος: Αναστέλλει τηντυροσινάση, η οποία είναι υπεύθυνη για τη σύνθεση της μελανίνης και την υπερμελάγχρωση. Είναι επίσης αποτελεσματικό στη μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση που προκαλείται μετά από την ακμή, καθώς και του μελάσματος.
  • Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό: διατηρεί τη μακροπρόθεσμη υγεία του δέρματός, συμβάλλοντας στην πρόληψη της βλάβηςτου δέρματος που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. 

Ingredient Facts:  

Αζελαικο οξυ
Serum Λάμψης με Αζελαϊκό Οξύ.
Azelaic Skin Brightening Serum 30ml
Αζελαϊκό Οξύ Serum Εξισορρόπησης - Azelaic Acid Balancing Serum 30ml

Azelaic Acid Balancing Serum 30ml

ΚΡΕΜΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ
Skin Balancing Cream 50gr