Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
What’s New

Αντιφλεγμονώδης Συνταγή Χυμού - Vitamin Boosting Juice

Αντιφλεγμονώδης Συνταγή Χυμού - Vitamin Boosting Juice
Με έναν χυμό, το σώμα δεν χρειάζεται να χωνεύει πολλές ίνες, καθιστώντας ευκολότερο για τον οργανισμό το να απορροφά άμεσα όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ο φρεσκοστυμμένος χυμός περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην εξάλειψη των τοξινών από το σώμα και στη μείωση φλεγμονών. Συμβάλλει επίσης στην καλύτερη εμφάνιση του δέρματος. ----- Συστατικά για ένα ποτήρι ----- 4-5 Πορτοκάλια 2-3 Ροδέλες Τζίντζερ 1 Λεμόνι 1 Χούφτα Berries (διαφορετικών ειδών μούρα κατεψυγμένα.) 1 Καρότο 1-2 Κομμάτια Ανανά ----- Μέθοδος Εκτέλεσης -----  Στίβουμε τα πορτοκάλια και το λεμόνι. Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τον χυμό που μόλις στύψαμε και τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα. Έτοιμο! Extra Tips!!!
  • Για να έχετε πάντα εύκαιρα φρέσκο τζίντζερ και ανανά μπορείτε να τα κόψετε σε ροδέλες και να τα βάλετε στην κατάψυξη ξεχωριστά σε ειδικά σακουλάκια.
  • Αν επιθυμούμε μπορούμε να αλέσουμε στο μπλέντερ την πούλπα του πορτοκαλιού και να την προσθέσουμε πάνω στον υπόλοιπο χυμό.
  • Για σούπερ αντιφλεγμονώδεις χυμό και αν πιστεύετε πως το αντέχετε..... μπορείτε να προσθέσετε 1/2 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά.
Καλή απόλαυση!!!