Sign in to your account
My cart

Products: {{countCartProducts}}
Total : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Free shipping for orders over 39.00€

Αναζήτηση

Γνωρίζεις τι είναι η μέθοδος «Skin Cycling»;

Γνωρίζεις τι είναι η μέθοδος «Skin Cycling»;

Γνωρίζεις τι είναι η μέθοδος «skin cycling»; Πρόκειται για μία νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας που διαρκεί τέσσερις νύχτες, κατά την οποία χρησιμοποιούνται εναλλάξ ενεργά συστατικά όπως η Ρετινόλη, τα Οξέα φρούτων αλλά και ήπιων συστατικών που ενισχύουν τον φραγμό του δέρματος.

H διαδικασία εχει ως εξής:

Βράδυ: 1 Απολέπιση

Βράδυ: 2 Ρετινόλη

Βράδυ: 3 Αναγέννηση

Βράδυ: 4 Ανάκαμψη

Eπανάληψη.....

Το skin cycling αφορά στην ουσία μια εναλλαγή βημάτων στη νυχτερινή skincare ρουτίνα (και όχι στην πρωινή) με στόχο την σωστή εφαρμογή των ενεργών συστατικών ώστε να αφομοιωθούν σωστά από την επιδερμίδα ενώ παράλληλα βοηθά στην αποφυγή ερεθισμών από την υπερβολική χρήση ορισμένων προϊόντων.

 

1ο Βράδυ: Απολέπιση

Χρησιμοποιήστε ένα απαλό πίλινγκ με AHA και BHA ώστε να προετοιμάσετε την επιδερμίδα για τη περιποίηση που θα ακολουθήσει.

 

2ο Βράδυ: Ρετινόλη

Η ρετινόλη θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά συστατικά που περιλαμβάνονται στην ρουτίνα skin cycling. Έχει τη δύναμη να κάνει το δέρμα πιο ομοιόμορφο και λείο εξαλείφοντας τις ρυτίδες και την υπερμελάγχρωση.

Σημαντικό: Όταν χρησιμοποιείτε οξέα φρούτων και ρετινόλη θα πρέπει να φοράτε πάντα υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50 κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

 

3ο Βράδυ: Ανάπλαση

Kάντε ένα διάλειμμα από τις εντατικές θεραπείες. Αυτή είναι η ημέρα για ξεκούραση και χαλάρωση, ώστε vα προστατέψουμε το δερματικό φραγμό προκειμένου να αποκατασταθεί.

Γενικός κανόνας: Kαι τις 4 ημέρες, καθαρίστε το δέρμα ως συνήθως το πρωί και το βράδυ, κατόπιν ακολουθήστε με μια ενυδατική κρέμα.

 

 

4o Βράδυ: Αποκατάσταση

Τα συστατικά όπως το υαλουρονικο οξύ, τα ceramides και η γλυκερίνη είναι τα καταλληλότερα για τις «νύχτες αποκατάστασης» πριν ξεκινήσετε τον επόμενο κύκλο περιποίησης τη πέμπτη νύχτα. 

Μέσα από αυτή τη διαδικασία “ανακύκλωσης” των συστατικών, γίνεται η σωστή εφαρμογή τους, ώστε να αφομοιωθούν σωστά από την επιδερμίδα.