Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω εταιρίας courier σε οποιαδήποτε περιοχή. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της παραγγελίας τα προϊόντα παραδίδονται στην περιοχή σας σε 2-3 εργάσιμες για Αττική και βόρεια Ελλάδα και 2-4 εργάσιμες για νησιά και Πελοπόννησο.

Έξοδα Αποστολής

Για αξία παραγγελίας άνω των 30€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν για την Ελλάδα και μόνο.

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελιές κάτω των 30€ είναι 2.50€ για όλη την Ελλάδα για δέματα έως (3) κιλά.

Για αποστολές άνω των (3) τριών κιλών υπάρχει επιπλέον κόστος 1,00€ το κιλό

Για τη πόλη της Αθήνας είναι δυνατή και η παραλαβή της παραγγελίας απο την διεύθυνσή μας ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ 17 ΑΙΓΑΛΕΩ Τ.Κ.12241

Δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές βάσει λίστας της ACS Courier, τα έξοδα αποστολής είναι επιπλέον 2.00€ για μικρά σε όγκο δέματα εφόσον η παράδοση γίνει στην πόρτα σας.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της ACS τότε η χρέωση είναι βάση της βασικής χρέωσης που ανέρχεται στα 2,50€ ευρώ για μικρά σε όγκο δέματα.

Αποστολή σε Κύπρο

Για αξία παραγγελίας άνω των 65€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. 

Το κόστος αποστολής για παραγγελιές κάτω των 65€ επιβαρύνονται με 8,00€, για βάρος παραγγελίας έως δύο (2) κιλά. Εάν το βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα δύο (2) κιλά, τότε η παραγγελία για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με 2,50€ ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

Παραλαβή από το SHOWROOM

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Showroom του LuLuLa, κατόπιν συννενόησης για ραντεβού τηλεφωνικά ή μέσω μηνύματος.

Προσοχή: Για Παραλαβή απο τη διευθυνσή μας θα πρέπει να έχει προηγηθεί πάντα τηλεφωνική ή online παραγγελία.

Σας παρακαλούμε να προσέρχεσθε για παραλαβή της παραγγελίας σας μόνο αφού πρώτα λάβετε τηλεφωνική ειδοποίηση ή e-mail ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Για παραλαβές από την έδρα μας η ειδοποίηση γίνεται συνήθως την ίδια ημέρα.

Οι παραγγελίες με παραλαβή από την έδρα της εταιρείας παραμένουν ενεργές για τρεις (3) εργάσιμες ημέρες, κατόπιν διαγράφονται από το σύστημα και δεν είναι διαθέσιμες για παραλαβή.

Οι παραλαβές από την έδρα μας γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 15:00

Επιλέγοντας την παραλαβή από το κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα κατά την παραλαβή των προϊόντων είτε με μετρητά είτε με κάρτα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 216-8003177410 ή στο email: info@lulula.gr